Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Συγκλονίζει ο γυμνασιάρχης Αιγινίου - Περιγράφει την αρπαγή του (Video)

Tα σημάδια στα χέρια του από τις χειροπέδες που του πέρασε η ομάδα των αρνητών

13 Δεκεμβρίου 2021 11:57
«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Συγκλονίζει ο γυμνασιάρχης Αιγινίου - Περιγράφει την αρπαγή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Τις αδιονόητες στιγμές που έζησε κατά την αρπαγή του από τους αρνητές που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», περιέγραψε ο διευθυντής του γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από το σχολείο.

Έδειξε μάλιστα και τα σημάδια στα χέρια του από τις χειροπέδες που του πέρασε η ομάδα των αρνητών. Σύμφωνα με τον διευθυντή, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο διευθυντής ανέφερε ότι το απαράδεκτο περιστατικό δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία αλλά επιστέγασμα των απειλών που δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο διευθυντής του Λυκείου της περιοχής το προηγούμενο διάστημα.

Φθάνοντας στο σχολείο ο διευθυντής είδε δέκα άγνωστα αυτοκίνητα και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε την αστυνομία. Ανεβαίνοντας στη σκάλα 10 άτομα που βρίσκονταν ήδη μέσα στο σχολείο τον πλησίασαν εκείνος οπισθοχώρησε αλλά τον περικύκλωσαν λίγα μέτρα πριν την έξοδο.

Του έπιασαν τα χέρια και του είπαν ότι τον συλλαμβάνουν γιατί «βασανίζει» τα παιδιά και στο τέλος του πέρασαν χειροπέδες πισθάγκωνα.

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Απολογούνται σήμερα οι «11»

Οι έντεκα συλληφθέντες για την επίθεση και την απαγωγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Κατερίνης.

Το κατηγορητήριο σε βάρος τους περιλαμβάνει σωρεία πλημμελημάτων και ένα βαρύτατο κακούργημα αυτό της απαγωγής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share