Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Τράγκας: Παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση - Συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού (video)

Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου

13 Δεκεμβρίου 2021 10:50
Γιώργος Τράγκας: Παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση - Συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο "Σωτηρία", νοσώντας με κορωνοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε χθες (12/12) και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού, καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

τραγκασ-γιωργοσ

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share