Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής: Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

13 Δεκεμβρίου 2021 10:12
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής: Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους, με μποτιλιάρισμα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής. Αυτήν την ώρα μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, δείτε πόσες ώρες από τη ζωή τους έχουν χάσει οι Αθηναίοι οδηγοί κολλημένοι σε... μποτιλιάρισμα.

Δυσκολίες, επίσης, στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Λαχαναγορά του Ρέντη. Πολύ δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου μέχρι τα Διυλιστήρια και λόγω τροχαίου νωρίτερα. Καθυστερήσεις υπάρχουν στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για την κίνηση στους δρόμους αυτήν την ώρα, μποτιλιάρισμα υπάρχει στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι και την έξοδο Πεντέλης. Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Μεσογείων - Προβλήματα στην Παραλιακή

Πολύ αυξημένη η κινηση στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας και της Μεσογείων. Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής

Δυσκολίες στην Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου, στη Λ.Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στην Αχαρνών ανά τμήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία για την κίνηση στους δρόμους σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share