Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 14χρονος μετά από μαχαίρωμα από συνομηλίκους του

Προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων νεαρών παιδιών

13 Δεκεμβρίου 2021 09:40
Φρίκη στην Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 14χρονος μετά από μαχαίρωμα από συνομηλίκους του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική ο 14χρονος που διακομίσθηκε με τραύμα από μαχαίρι αργά χθες (12/12) το απόγευμα στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Σοκαριστικό: Γιατρός της είπε ότι πρέπει να χάσει κιλά και εκείνη τον μαχαίρωσε (video)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων νεαρών παιδιών, όταν τα δύο από αυτά επιτέθηκαν στα άλλα δύο, για “προσωπικούς λόγους”. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο νεαροί που δέχθηκαν την επίθεση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο (ο ένας από τους δύο πιο σοβαρά).

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Πηγή: ΕΡΤ

μαχαιρι-κομοτηνη

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Ένα αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα το πρωί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου άνδρας μαχαίρωσε μία γυναίκα και τον γιο της. Παράλληλα, σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία με θύμα μια 48χρονη που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταφέρει το grtimes.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Δάφνης, ύστερα από λογομαχία που είχε ο δράστης, ένας 50χρονος από τη Βουλγαρία, με μία ομοεθνή του. Η κατάσταση κλιμακώθηκε και ο 50χρονος φαίνεται πως μαχαίρωσε πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια τον 20χρονο γιο της.

Στο σημείο εκλήθησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Ο δράστης, ωστόσο, τράπηκε σε φυγή και πλέον η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

«Παιδιά τη σκότωσα...»: Σοκ με νέα γυναικοκτονία 48χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ακόμη μια γυναικοκτονία αποτελεί, δυστυχώς, γεγονός στην χώρα μας, με ένα 49χρονο στη Θεσσαλονίκη να της αφαιρεί τη ζωή και να παραδίδεται.

Το βράδυ της Κυριακής (28/11) ο άνδρας – πρόκειται για έναν ομογενή από την Αρμενία – μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε στους αστυνομικούς, που ήταν στην είσοδο, τη δολοφονία, με μια ακόμη περίπτωση στις ΗΠΑ να προκαλεί αποτροπιασμό.

μαχαιρι-κομοτηνη

«Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου» είπε, σύμφωνα με το Mega, και οι ένστολοι τού πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Δυνάμεις εστάλησαν στο σπίτι τους στην Πολίχνη, όπου η 48χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του οικήματος.

Σήμερα αναμένεται να εκκινήσει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής στη γυναίκα για να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου της.

Έτσι της αφαίρεσε τη ζωή

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης grtimes.gr, αναφέρει πως η γυναίκα φέρει τραύματα με μαχαίρι στον θώρακα και στα πόδια και σημειώνει πως το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι, εντοπίστηκε στο διαμέρισμα. Οι πληροφορίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Εντός της ημέρας ο 47χρονος μπορεί να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την απολογία του.

Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή την ώρα, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναφέρει πως έχει αναφέρει διάφορα στην αστυνομία, ενώ έχει ζητήσει να ενημερωθεί και το 20χρονο παιδί του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share