Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: "Επικός" παππούς 101 ετών πήγε να ψηφίσει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό»

Απίστευτος!

12 Δεκεμβρίου 2021 17:31
Τρίκαλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους υπεύθυνους του εκλογικού τμήματος του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα.

Ο 101 ετών κ. Λεωνίδας Οικονόμου, ήρθε και ψήφισε για 2η Κυριακή ΠΑΣΟΚ και όπως δηλώνει και ο ίδιος στην κάμερα του trikalaola.gr “Το ΠΑΣΟΚ είναι δω ενωμένο δυνατό”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατά τα άλλα, σαφώς μικρότερη ήταν σήμερα η προσέλευση των ψηφοφόρων, κάτι που φυσικά ήταν αναμενόμενο, όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος του εκλογικού Κώστας Παπαευθυμίου.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σε εξέλιξη ο β' γύρος - Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο δεύτερος γύρος των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, με τη διαδικασία να κυλάει ομαλά, με μόνο ελάχιστα και μεμονωμένα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές. Τι δήλωσαν νωρίτερα οι δύο υποψήφιοι;

Μάλιστα, ικανοποιητική θεωρείται η προσέλευση και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΔΕΚΑΠ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι τις 14:00 είχαν ψηφίσει περίπου 132.000.

Σημειώνεται πως οι διαδικασίες είναι πιο γρήγορες, καθώς οι υποψήφιοι είναι δύο, δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί αίτηση μέλους ή φίλου, ούτε να πληρώσουν εκ νέου τα 3 ευρώ.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 και τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περίπου μιάμιση ώρα μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

Η εικόνα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Άνοιξαν οι κάλπες στις 7:00 για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη προέδρου, στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η ψηφοφορία και στις δύο περιοχές ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά με καλή ροή προσέλευσης, σύμφωνα με όσα υπογράμμισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Γανιάς και Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου.

undefined

Η διαδικασία στα Χανιά

Κανονικά και χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα διεξάγεται από το πρωί ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, στα Χανιά.

Η ροή της προσέλευσης των ψηφοφόρων θεωρείται ικανοποιητική, παρά τον άστατο καιρό, με τους περισσοτέρους να προσέρχονται σε εκλογικά τμήματα μετά τις 10:00 το πρωί.

Τα εκλογικά Κέντρα στον νομό Χανίων είναι τα ίδια με αυτά της προηγούμενης Κυριακής, οι 25 κάλπες έχουν στηθεί σε 20 σημεία της Περιφερειακής Ενότητας που είναι δημοτικά καταστήματα, πρώην δημοτικά καταστήματα και αίθουσες πολιτιστικών συλλόγων.

Στην πόλη των Χανίων από δύο κάλπες έχουν στηθεί στο Δημαρχείο και σε χώρο της Αντιπεριφέρειας.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η ψηφοφορία στη Δυτική Ελλάδα

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ψηφοφορία και στα εκλογικά τμήματα της Δυτικής Ελλάδας.
Στον νομό Αχαΐας η ψηφοφορία διεξάγεται σε 23 εκλογικά τμήματα και σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος Γιώργο Αθανασόπουλο, η προσέλευση των μελών είναι ικανοποιητική και εκτιμάται πως μέχρι και τις 13:00 είχαν ψηφίσει περίπου το 40% όσων είχαν προσέλθει και στον α΄ γύρο.

Στον Νομό Ηλείας η ψηφοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα στα 12 εκλογικά τμήματα και σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Διονύση Γιατρά η συμμετοχή είναι ικανοποιητική.
Στην Αιτωλοακαρνανία η κακοκαιρία που πλήττει τον νομό έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Γιώργο Ζήσιμο, αρκετά προβλήματα που αφορούν κυρίως την αδυναμία πρόσβασης των ψηφοφόρων στα 22 εκλογικά τμήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share