Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη ΒΙΠΕ Λάρισας: Νεκρός 40χρονος από έκρηξη σε εργοστάσιο

Θλίψη...

11 Δεκεμβρίου 2021 18:55
Θρήνος στη ΒΙΠΕ Λάρισας: Νεκρός 40χρονος από έκρηξη σε εργοστάσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30, το απόγευμα του Σαββάτου, σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον νεκρό 65χρονο κυνηγό στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 40χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του.

Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού: Νεκρός Αμερικανός σούπερ σταρ! (photo)

Ο Ντεμάριους Τόμας πέθανε σε ηλικία 33 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον παγκόσμιο αθλητισμό!

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς παίκτες στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (American Football), έχοντας κατακτήσει μάλιστα και το "Super Bowl".

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Πέθανε προπονητής μετά από γκολ στις καθυστερήσεις (video)

Ο πρώην σταρ του "NFL" άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Ρόσγουελ της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών και σύμφωνα με αναφορές της Αστυνομίας δεν υπάρχουν υπόνοιες για έγκλημα, καθώς ο άνδρας φέρεται να πέθανε από φυσικά αίτια.

νεκροσ-ποδοσφαιριστησ

Ήταν τέσσερις φορές στο All-Star Game

Ο Ντεμάριους Τόμας κέρδισε το Πρωτάθλημα NFL του 2015 με τους Ντένβερ Μπρόνκος, στους οποίους έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Επιλέχθηκε για το NFL All-Star Game τέσσερις φορές.

Ο Τόμας ήταν σημαντικό μέρος της επίθεσης των Broncos για πολλά χρόνια και ο άνθρωπος που έκανε 60 touchdowns για την ομάδα σε εννέα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι πως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2021.

«Είμαστε συντετριμμένοι και εντελώς συντετριμμένοι από τον ξαφνικό, τραγικό θάνατο του Demaryius Thomas», ανέφεραν οι Ντένβερ Μπρόνκος σε ανακοίνωσή τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share