Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Καλλιθέα: Σεξουαλική επίθεση σε βάρος 17χρονης μέσα σε λεωφορείο - Επιβάτες ακινητοποίησαν τον δράστη (video)

Σοκαριστική επίθεση σε βάρος ανήλικης στο "040"

10 Δεκεμβρίου 2021 09:08
Τρόμος στην Καλλιθέα: Σεξουαλική επίθεση σε βάρος 17χρονης μέσα σε λεωφορείο - Επιβάτες ακινητοποίησαν τον δράστη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο τρόμο μέρα-μεσημέρι έζησε μια 17χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα Αττικής, μέσα σε λεωφορείο της γραμμής "040", όταν είδε επάνω της τα χέρια ενός άγνωστου άνδρα.

Η νεαρή κοπέλα πανικοβλήθηκε, έβαλε τις φωνές, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και οι επιβάτες ακινητοποίησαν τον δράστη.

Θρίλερ με δύο ανήλικες στην Ερμού: Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12), όταν από την πρώτη στιγμή που η 17χρονη επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο άρχισε να την κοιτά αδιάκριτα ένας 50χρονος αλλοδαπός συνεπιβάτης.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε και αναγκάσθηκε να απομακρυνθεί από το κάθισμά της.

λεωφορειο-καλλιθεα

Η 17χρονη επέλεξε ένα κάθισμα δίπλα σε παράθυρο αρκετά μακριά από τον άγνωστο άνδρα, τοποθέτησε την τσάντα μπροστά επάνω στα πόδια της χωρίς να υποψιασθεί την συνέχεια.

Ο άνδρας την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της και άρχισε να πιέζει το σώμα της με το σώμα του στριμώχνοντάς την στο παράθυρο.

«Κάποια στιγμή ενώ αυτός είχε βάλει μια ζακέτα και κάλυπτε τα χέρια του» αναφέρει στην κατάθεση της η 17χρονη «ένιωσα ένα άγγιγμα στο δεξί μου πόδι κοντά στα γεννητικά μου όργανα».

Αρχικά η 17χρονη πίστεψε ότι το άγγιγμα που αισθανόταν ήταν από την επαφή με την τσάντα της την οποία είχε επάνω στα πόδια της. «Μόλις την σήκωσα είδα το χέρι του να με αγγίζει», περιέγραψε έντρομη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας.

Σοκαρισμένη η μαθήτρια άρχισε να φωνάζει. «Έπαθα πανικό και άρχισα να του φωνάζω δυνατά και τον απώθησα μακριά μου με τα χέρια. Κάποιοι από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, αφού κατάλαβαν τι έγινε, ήρθαν προς το μέρος μου».

Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο μεγαλόσωμος δράστης επιχείρησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως και επιχείρησε να αποτρέψει απειλώντας με την ρώμη του σώματός του οποιονδήποτε τον πλησίαζε για να τον εγκλωβίσει. Επιβάτες κατάφεραν τελικά να τον απομονώσουν.

«Φώναξα να μην τον αφήσουν να φύγει, πήγαν τον έπιασαν και τον κρατούσαν ακίνητο».

Η 17χρονη στην συνέχεια ειδοποίησε την μητέρα της, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, ενώ πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν αμέσως στο σημείο, συνέλαβαν τον 50χρονο Νιγηριανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

λεωφορειο-καλλιθεα

Λίγη ώρα μετά η 17χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Κατά την ανάκριση του από τους αξιωματικούς της Ασφαλείας Καλλιθέας ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του ξεσπώντας σε λυγμούς.

Μετά την ομολογία του – προφανώς νομίζοντας ότι θα αφεθεί ελεύθερος – όταν οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στο κελί της Ασφάλειας συνειδητοποιώντας ότι θα κρατηθεί, ζητούσε συγνώμη από τους μάρτυρες και την 17χρονη.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας προσέγγισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία την 17χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Αίγυπτο (γεννηθείσα στην Ελλάδα) προσφέροντας της την δυνατότητα να παρευρίσκεται γυναίκα αστυνομικός κατά την κατάθεση της ώστε να αισθάνεται πιο άνετα.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας δεν κλείνει την υπόθεση καθώς εξετάζει προανακριτικά αν ο δράστης σχετίζεται και με άλλα περιστατικά στην Αττική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share