Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη μητέρα τριών παιδιών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Αποτροπιασμό προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό έμφυλης βίας

10 Δεκεμβρίου 2021 07:42
Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη μητέρα τριών παιδιών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θρήνος στην Αλεξανδρούπολη με τον θάνατο μιας 29χρονης, η οποία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το thrakinet.tv, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της πριν καταλήξει.

Θυμίζουμε πως στην ίδια πόλη υπήρξε πρόσφατα φρικιαστική καταγγελία για βιασμό κουταβιού.

Η 29χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε εσπευσμένα το τμήμα Επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr.

αστυνομια-αλεξανδρουπολη

Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία – ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό – κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (9/12).

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Αδιανόητο! Δασκάλα τζούντο χαστούκιζε επανειλημμένα 9χρονο μαθητή

Στο «φως» ήρθε καταγγελία που υποστηρίζει ότι δασκάλα τζούντο στη Ρόδο προέβη σε βίαια συμπεριφορά εις βάρος 9χρονου παιδιού.

Ειδικότερα, διαχειριστής ομάδας της τοπικής κοινωνίας του νησιού στο Facebook, δημοσιεύει ότι έλαβε από μέλος σχετική «επιστολή διαμαρτυρίας - καταγγελίας».

Όπως καταγγέλλεται, δασκάλα τζούντο χαστούκιζε «κατ' επανάληψη» και «αρκετές φορές μάλιστα μπροστά στ' άλλα παιδιά» έναν 9χρονο μαθητή της.

Το άτομο που προχώρησε στην εν λόγω καταγγελία καταγγέλλει τη βία «παντού και ειδικά σε παιδιά» και παρακαλεί «να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share