Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο δράστης της απόπειρας ληστείας - Νέα στοιχεία στο "φως"

Χρωστούσε και έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα

9 Δεκεμβρίου 2021 15:20
Κορωπί: Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο δράστης της απόπειρας ληστείας - Νέα στοιχεία στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη που αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία, στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί, το πρωί της Πέμπτης (9/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 51χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Είχε εκτίσει ποινή σε σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο δράστης χρωστούσε και φαίνεται πως έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα γι’ αυτό και προσπάθησε να κάνει την σημερινή ληστεία. Επίσης, όπως αποδεικνύεται, το όπλο που έφερε ήταν μία μπερέτα ρέπλικα.

αστυνομια-κορωπι

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο 51χρονος είχε στήσει καρτέρι έξω από τα ΕΛΤΑ στο Κορωπί και μόλις είδε τον πρώτο υπάλληλο, τον απείλησε με τη ρέπλικα και τον έδεσε με τάιραπ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα κι έτσι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 51χρονο, ο οποίος στο μεταξύ είχε αντιληφθεί ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές και προσπάθησε να διαφύγει. Έπειτα από μία μικρή καταδίωξη, κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Κορωπί: Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη του ληστή των ΕΛΤΑ

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κορωπίου, όπου ένας άνδρας εισέβαλε και απείλησε με όπλο υπάλληλο προκειμένου να διαπράξει ληστεία, ενώ επικράτησε και κατάσταση ομηρία!

Το περιστατικό συνέβη στις 07:30 το πρωί (9/12) όταν και άνοιξαν οι πόρτες των ΕΛΤΑ.

αστυνομια-κορωπι

Σύμφωνα με ιδιοκτήτρια φούρνου που βρίσκεται κοντά στο υποκατάστημα και μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο νεαρός άνδρας είχε στήσει καρτέρι στην περιοχή από τις 04:30 το πρωί, γεγονός που προβλημάτισε τους κατοίκους που ήταν ξύπνιοι και τον είδαν.

Ο δράστης μπήκε στις 07:30 μαζί με τους πρώτους πελάτες, ενώ ακινητοποίησε υπάλληλο υπό την απειλή όπλου. Άλλος υπάλληλος ωστόσο πρόλαβε και κάλεσε το 100, με αποτέλεσμα ο άνδρας που πήρε χρήματα να συλληφθεί λίγο πιο κάτω και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας φορούσε κουκούλα και μιλούσε καλά ελληνικά. Άνδρας ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή είπε πως χθες το βράδυ άγνωστοι διέπραξαν ληστεία και στη δική του επιχείρηση, γεγονός που θέτει σε συναγερμό τις Αρχές για το πρόβλημα.

Πηγή: enikos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share