Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτοί είναι οι θάλαμοι που κρατούνται! (photos)

Φωτογραφίες από το εσωτερικό τους

9 Δεκεμβρίου 2021 11:35
Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτοί είναι οι θάλαμοι που κρατούνται! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Παράλληλα, ένα νέο περιστατικό για τις χυδαίες πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται στο φως από την Εύα Κουμαριανού.

O Τάσος Τεργιάκης έδωσε το ρεπορτάζ στο Πρωινό και προβλήθηκαν τέσσερις φωτογραφίες από τη φυλακή της Τρίπολης και είδαμε πρώτη φορά πως είναι το κελί στο οποίο βρίσκονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο «γαμπρός» του Φιλιππίδη «έσπασε» τη σιωπή του! Αποκάλυψε όλα όσα γινόντουσαν στο 50-50

Ο «γαμπρός» του Πέτρου Φιλιππίδη στο 50-50, Θάνος Τοκάκης, μίλησε πρώτη φορά για τον ηθοποιό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου μετά την προφυλάκιση του για σοβαρά αδικήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη στη δημοφιλή σειρά του Mega «50-50» όπου είχε παίξει τον γαμπρό του, ενώ είχε υπάρξει και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και η ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Τοκάκης.

«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη» τόνισε ο ηθοποιός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share