Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις: Oι καταθέσεις άλλων δύο κοριτσιών που τον «καίνε» (Video)

Όλες οι νέες πληροφορίες

9 Δεκεμβρίου 2021 10:22
Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις: Oι καταθέσεις άλλων δύο κοριτσιών που τον «καίνε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο νέες καταγγελίες έγιναν σε βάρος του προπονητή τένις, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αθλητριών του. Συγκεκριμένα, δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας σήμερα 20 και 21 ετών φέρονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, να έχουν καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές και να «καίνε» τον 34χρονο με τις αποκαλύψεις τους.

Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του 34χρονου, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι καταθέσεις των δύο γυναικών είναι πανομοιότυπες με εκείνες των άλλων τριών κοριτσιών, που αποκάλυψαν τη δράση του προπονητή τένις και οδήγησαν στην προφυλάκισή του. Όπως ανέφεραν, ό,τι έγινε με τον προπονητή τένις, συνέβη όταν οι ίδιες ήταν 13 με 13,5 ετών.

Ο προπονητής κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειάς τους και έκανε επισκέψεις στα σπίτια τους, ενώ στη συνέχεια τις καλούσε στο δικό του σπίτι. H έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 34χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share