Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορωπί: Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη του ληστή των ΕΛΤΑ

Σοκάρουν τα πλάνα κάμερας ασφαλείας

9 Δεκεμβρίου 2021 10:08
Κορωπί: Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη του ληστή των ΕΛΤΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κορωπίου, όπου ένας άνδρας εισέβαλε και απείλησε με όπλο υπάλληλο προκειμένου να διαπράξει ληστεία, ενώ επικράτησε και κατάσταση ομηρία!

Το περιστατικό συνέβη στις 07:30 το πρωί (9/12) όταν και άνοιξαν οι πόρτες των ΕΛΤΑ.

ληστεια-κορωπι

Σύμφωνα με ιδιοκτήτρια φούρνου που βρίσκεται κοντά στο υποκατάστημα και μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο νεαρός άνδρας είχε στήσει καρτέρι στην περιοχή από τις 04:30 το πρωί, γεγονός που προβλημάτισε τους κατοίκους που ήταν ξύπνιοι και τον είδαν.

Ο δράστης μπήκε στις 07:30 μαζί με τους πρώτους πελάτες, ενώ ακινητοποίησε υπάλληλο υπό την απειλή όπλου. Άλλος υπάλληλος ωστόσο πρόλαβε και κάλεσε το 100, με αποτέλεσμα ο άνδρας που πήρε χρήματα να συλληφθεί λίγο πιο κάτω και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ληστεια-κορωπι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας φορούσε κουκούλα και μιλούσε καλά ελληνικά. Άνδρας ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή είπε πως χθες το βράδυ άγνωστοι διέπραξαν ληστεία και στη δική του επιχείρηση, γεγονός που θέτει σε συναγερμό τις Αρχές για το πρόβλημα.

Το σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της καταδίωξη του επίδοξου ληστή από δυνάμεις της αστυνομίας, όπως το μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share