Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Αμαλιάδα: Περαστικοί νόμιζαν ότι κοιμόταν και αυτός είχε πεθάνει

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε

9 Δεκεμβρίου 2021 09:12
Σοκ στην Αμαλιάδα: Περαστικοί νόμιζαν ότι κοιμόταν και αυτός είχε πεθάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός, πεσμένος στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, βρέθηκε χθες (8/12) ένας 60χρονος στην Αμαλιάδα.

Ο άνδρας, που ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος εταιρείας, με καταγωγή από Αθήνα, βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο του στην οδό Καραϊσκάκη.

Εν τω μεταξύ, τραγωδία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου 77χρονος σκοτώθηκε την ώρα που ψάρευε.

Τον εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι του χτύπησαν το τζάμι, σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσουν καθώς θεώρησαν ότι κοιμόταν. Ο άνδρας όμως δεν ανταποκρινόταν και έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

νεκροσ-εκαβ

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, με τη βοήθεια των αστυνομικών, προσπάθησαν να βγάλουν τον 60χρονο από το αυτοκίνητό του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως συνειδητοποίησαν ότι ήταν ήδη νεκρός, όπως αναφέρει το ilia.news.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός ηλεκτρολόγος μετά από πτώση σε φωταγωγό στην Ηλιούπολη

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό με θάνατο εργαζόμενου είχαμε στην Ηλιούπολη, όπου τη ζωή του έχασε ένας 64χρονος ηλεκτρολόγος, έπειτα από την πτώση του από φωταγωγό πολυκατοικίας επί της οδού Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επισκεύαζε κεραία τηλεόρασης, προτού πέσει στο κενό.

Η πυροσβεστική πληροφορήθηκε το περιστατικό λίγο μετά τις 15:00 (8/12). Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, ωστόσο ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

νεκροσ-εκαβ

Θρήνος στο Αγρίνιο: Νεκρός άνδρας που ανέβηκε στην ταράτσα για επισκευή και έπεσε στο κενό

Θανατηφόρο ατύχημα στο Αγρίνιο με έναν 60χρονο άνδρα να πέφτει από την ταράτσα του σπιτιού του και να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ο άτυχος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα της μονοκατοικίας στην οποία και κατοικούσε για να κάνει μία επισκευή, όμως για άγνωστο λόγο βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας έμπαζε νερά και ο 60χρονος μετέβη στην ταράτσα για να βάλει προστασία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share