Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο Ηράκλειο - Οριστικό: Διπλή αυτοκτονία έδειξε ο ιατροδικαστής

Πρώτος έφτασε στο απονενοημένο διάβημα ο αδερφός

8 Δεκεμβρίου 2021 23:23
Νέο Ηράκλειο - Οριστικό: Διπλή αυτοκτονία έδειξε ο ιατροδικαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διπλή αυτοκτονία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο αδελφών που βρέθηκαν νεκρά στο διαμέρισμά τους στο Νέο Ηράκλειο το πρωί της Τρίτης (7/12).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, o 34χρονος και η 29χρονη ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας τους, κλείδωσαν την πόρτα, κάθισαν στον ίδιο καναπέ και αυτοκτόνησαν.

νεο-ηρακλειο-αυτοκτονια

Πρώτα ο 34χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του και μετά η αδελφή του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση. «Συνάγεται διπλή αυτοκτονία με χρονική σειρά πρώτα του ανδρός και έπειτα της γυναικός» γράφει χαρακτηριστικά η έκθεση, ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο αδελφοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας.

Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στα σημειώματα που άφησαν αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

νεο-ηρακλειο-αυτοκτονια

Τα σημειώματα περιέχουν λίγες γραμμές, στις οποίες τα δύο αδέρφια εξηγούν γιατί έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Μάλιστα, θυμίζουν δήλωση του νόμου 105, δηλαδή μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφέρουν το όνομά τους και τον λόγο για τον οποίο βάζουν τέλος στη ζωή τους, που έχει να κάνει με τον θάνατο της μητέρας τους.

Όπως αναφέρουν στα σημειώματα που έχουν την υπογραφή τους, στο έγκλημα δε συμμετείχε κανείς άλλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share