Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρόδος - Απάντηση της σχολής τζούντο για το χαστούκι σε μαθητή: "Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα"

Τη δική της διάσταση για το περιστατικό έδωσε η σχολή

8 Δεκεμβρίου 2021 17:59
Ρόδος - Απάντηση της σχολής τζούντο για το χαστούκι σε μαθητή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Ρόδου, αλλά και στην κοινή γνώμη η είδηση που ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας, πως μία δασκάλα τζούντο σε σχολή του νησιού χαστούκισε μαθητή κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Όμως, σύμφωνα με το protiekdosi.news και βάσει των όσων αναφέρει η σχολή, μαθητής έπαθε υπερκινητικό σοκ και για το λόγο αυτό, η δασκάλα τον "άγγιξε στο μάγουλο" και δεν τον χτύπησε.

Η απάντηση της σχολής τζούντο για το συμβάν:

"Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την καταγγελία που έγινε και αφορούσε μαθητή της σχολής μας. Τα πράγματά όμως δεν γίνανε έτσι και όσα παρουσίασε η επιστολή της οικογένειας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μέχρι και σήμερα η οικογένεια αρνείται ότι έδωσε στην δημοσιότητα αυτή την επιστολή. Άρα καλείται ο διαχειριστής της ομάδας … να επανορθώσει, καθώς και να αποκαλύψει το γνήσιο της επιστολής αυτής που αναδημοσιεύτηκε από την ομάδα του στα ΜΜΕ.

Πράγματι στην σχολή μας κάνει προπόνηση ο εν λόγω εννιάχρονος μαθητής από το 2019. Κατά την διάρκεια προπόνησης, με δασκάλα πρωταθλήτρια, με ειδικότητα στα παιδιά, ο εννιάχρονος μαθητής μας έπαθε υπερκινητικό σοκ. Η αντίδραση της δασκάλας του ήταν άμεση και μέχρι να περάσει το επεισόδιο βρισκόταν δίπλα του. Μάλιστα στην προσπάθεια της να τον συνεφέρει δεν έχασε στιγμή την δύναμη αλλά και το κουράγιο της. Απομάκρυνε τους υπόλοιπους μαθητές.

Μοναδική της μέριμνά ήταν να επαναφέρει τον μαθητή. Αν ο συντάκτης της επιστολής αυτής που δημοσίευσε στην ομάδα, θεωρεί ότι η δασκάλα χτύπησε έναν μαθητή, σε υπερκινητικό σοκ, χαστουκίζοντας τον, κάνει τεράστιο λάθος.

Η δασκάλα η οποία τονίζουμε είναι πρωταθλήτρια, με εμπειρία στα παιδιά, τον άγγιξε στο μάγουλο, όχι με χτύπημα, αλλά για να τον συνεφέρει. Στην αίθουσα υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό αλλά και γιατρός. Όλοι δώσανε συγχαρητήρια στην δασκάλα για την ψυχραιμία της αλλά κυρίως για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό.

Άμεσα ενημερώσαμε την οικογένεια του, η οποία μας ομολόγησε ότι γνώριζε ότι ο γιος τους πάθαινε αυτές τις κρίσεις. Χωρίς να μας έχει σαν σχολή ενημερώσει. Ο Μαθητής χρήζει ιδιαιτέρας μεταχείρισης στην σχολή μας ακόμα και σήμερα. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!"

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share