Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε γυναίκα που ζει σε διαμέρισμα με 13 σκυλιά

Ένα από τα σκυλιά βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια στο μπαλκόνι

8 Δεκεμβρίου 2021 15:26
Πάτρα: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε γυναίκα που ζει σε διαμέρισμα με 13 σκυλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον νόμο, γιατί φιλοξενούσε στο σπίτι της 53 σκυλιά, μία νέα αντίστοιχη περίπτωση στην Πάτρα γίνεται γνωστή. Στη Πάτρα, λίγο νωρίτερα, έγινε γνωστή καταγγελία σε γιατρό για ψεύτικους εμβολιασμούς.

Ο λόγος για μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία φέρεται να έχει μέσα στο διαμέρισμά της 13 σκυλιά, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, το ένα σκυλί βρίσκεται στο μπαλκόνι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γυναίκα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση που φέρνει στη δημοσιότητα το thebest.gr, μίλησε και η δικηγόρος Ελένη Αρβανίτη που έχει έρθει σε επαφή μαζί της εκ μέρους της φιλοζωικής:

«Πρόκειται με βάση τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής για μία περίπτωση ιδιάζουσας φιλόζωης. Έχει 13 ζωάκια μέσα στο σπίτι της εκ των οποίων, σύμφωνα με όσα ξέρω από το αστυνομικό τμήμα, μόνο τα τρία τσιπαρισμένα και με ενημερωμένα βιβλιάρια. Της επιβλήθηκε και ένα πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ».

σκυλιά-1

«Το πολύ δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι υπάρχει ένα σκυλί που βρίσκεται μόνιμα στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με επόμενες καταγγελίες από τη γειτονιά, το ζώο βρίσκεται επί τέσσερα χρόνια στο μπαλκόνι κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτό δεν το αρνείται και προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ζωάκι στη φιλοζωική, αλλά αρνείται να ανοίξει στο υγειονομικό και στην αστυνομία. Εάν υπάρχουν μέσα στο διαμέρισμα ζωάκια που δεν βγαίνουν ποτέ, έχουμε πάλι κακοποίηση» ανέφερε ακόμα.

«Είμαι σε επικοινωνία μαζί της να πάμε εκεί ως φιλοζωική για να δούμε τι γίνεται και με τα υπόλοιπα ζωάκια. Μένει να δούμε αν θα έρθουμε σε συνεννόηση ή αν θα πάμε με εισαγγελική παρέμβαση για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει» σημείωσε επίσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share