Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Αστυνομικός σκύλος βοήθησε να ξεσκεπαστεί συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά

Πρόσφερε σημαντική βοήθεια

8 Δεκεμβρίου 2021 11:46
Αστυνομικός σκύλος βοήθησε να ξεσκεπαστεί συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας αστυνομικός σκύλος, ονόματι AS, βοήθησε στον εντοπισμό και την σύλληψη, μίας οργανωμένης συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την εξάρθρωση σπείρας με 21,5 κιλά ηρωίνης στην Αθήνα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, τους παρακολουθούσαν μέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά ηλικίας 15 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ανωτέρω μέλη της συμμορίας με αρχηγικό στέλεχος τον 18χρονο συλληφθέντα, παραλάμβαναν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως διακινούσαν στην πόλη της Ξάνθης.

Αστυνομικός σκύλος βοήθησε να ξεσκεπαστεί συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά

Με την μύτη του «AS»

Μεσημβρινές ώρες χθες (07-12-2021) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και του αστυνομικού σκύλου «AS», συνέλαβαν 44χρονη Ελληνίδα η οποία, με ταξί ιδιοκτησίας της, παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία στην Ξάνθη ένα χαρτοκιβώτιο που εστάλη από την Αθήνα και σε έρευνα του, βρέθηκε ένα ηχείο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα 6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3.066 γραμμαρίων.

Ακολούθως, στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν τα υπόλοιπα 3 μέλη της συμμορίας, οι οποίοι προσήλθαν προκειμένου να παραλάβουν την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share