Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με δύο ανήλικες στην Ερμού: Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν

Πως γλίτωσαν από τα χειρότερα;

8 Δεκεμβρίου 2021 11:16
Θρίλερ με δύο ανήλικες στην Ερμού: Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν το βράδυ της Τρίτης δύο ανήλικα κορίτσια στην Ερμού, τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με τις αρρωστημένες ορέξεις δύο ανδρών, οι οποίοι τις παρενόχλησαν σεξουαλικά. Με την ευκαιρία δες εδώ ποιος είναι ο λόγος που η Κατερίνα Παπουτσάκι δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια περπατούσαν αμέριμνα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας γύρω στις 22:00, όταν ξαφνικά τις πλησίασαν οι δράστες ηλικίας 28 ετών.

Στην αρχή οι δύο άνδρες προσπάθησαν να τις αποπλανήσουν.

Οι ανήλικες όμως, άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν οι κοπέλες, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί.

Θρίλερ με δύο ανήλικες στην Ερμού: Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν

Γλίτωσαν από τα χειρότερα

Πλησίασαν τις ανήλικες και τις θώπευσαν. Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρις στην άμεση παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δύο κορίτσια να κινούνται γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι ειδικοί φρουροί της ομάδας Δράσης επενέβησαν και αφού άκουσαν τι τους είπαν τα κορίτσια, στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιλήφθηκε του περιστατικού.

Οι δύο 28χρονοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share