Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Έβλεπα θλίψη στα μάτια τους- Ο νεαρός μου ζητούσε βοήθεια» - Τα σημειώματα αυτοκτονίας και το αναπάντητο ερώτημα (Video)

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα...» - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες

8 Δεκεμβρίου 2021 09:13
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Έβλεπα θλίψη στα μάτια τους- Ο νεαρός μου ζητούσε βοήθεια» - Τα σημειώματα αυτοκτονίας και το αναπάντητο ερώτημα  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά των δύο αδερφών στο Νέο Ηράκλειο, που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο κ. Στράτος Ιωαννίδης, φαρμακοποιός στην περιοχή, που γνώριζε την οικογένεια.

«Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

«Υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Τα δύο παιδιά ήταν μόνιμα στην ανεργία και αν είχαν δουλέψει, είχαν δουλέψει ευκαιριακά», περιέγραψε ο ίδιος.

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν έρθει για να κάνουν rapid test. Τα είδα και τα δύο πολύ ανήσυχα. Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους», συνέχισε ο κ. Ιωαννίδης.

«Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους», εξήγησε κλείνοντας.

Τα σημειώματα και το αναπάντητο ερώτημα

«Εγώ ο (η)… δηλώνω ότι βάζω τέλος στη ζωή μου. Δεν εμπλέκεται κανείς σε αυτο». Αυτά τα λόγια μαζί με μια αναφορά στη μητέρα τους, που είχαν χάσει λίγους μήνες πριν, είχαν γράψει τα δύο αδέλφια στα δύο πανομοιότυπα σημειώματα αυτοκτονίας.

Μόνη διαφορά, τα ονοματεπώνυμα τους με τα οποία “υπέγραφαν” την απόφαση να βάλουν τέλος ταυτόχρονα στις ζωές τους.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν υποστεί μεγάλο σοκ από τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγους μήνες. Φαίνεται πως επρόκειτο για μία απώλεια που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν συναισθηματικά.

Παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα, εάν τις τελευταίες ημέρες συνέβη και κάτι επιπλέον, που να επιβάρυνε την ήδη άσχημη ψυχολογική τους κατάσταση.

Τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share