Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική υπόθεση στη Μεταμόρφωση: 8χρονος στο νοσοκομείο μετά από bullying - «Του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά του» (Video)

Δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα στο νεφρό

7 Δεκεμβρίου 2021 20:13
Σοκαριστική υπόθεση στη Μεταμόρφωση: 8χρονος στο νοσοκομείο μετά από bullying - «Του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστική υπόθεση στη Μεταμόρφωση: Δεν χωράει ανθρώπινος νους ότι ένα παιδί υφίστατο bullying από τους συμμαθητές του στο δημοτικό σχολείο από την ηλικία των 6 ετών. Επίσης, σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για το bullying και τον εκβιασμό που υπέστη μαθητής της Γ’ Γυμνασίου από ομάδα νεαρών στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 8χρονου σήμερα αγοριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το παιδί πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα στο νεφρό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, τα χτυπήματα δεν εμπνέουν ανησυχία για την υγεία του.

«Από την Α΄ δημοτικού το παιδί αντιμετώπισε προβλήματα με συγκεκριμένα παιδιά, τα οποία εγώ είχα τονίσει επαναλαμβανόμενα και στην δασκάλα του και τη διεύθυνση του σχολείου. Τον χτυπούσαν και τον έσπρωχναν» δηλώνει ο πατέρας του 8χρόνου. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο 8χρονος δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο, ενώ πολλές φορές ξυπνούσε με εφιάλτες τα βράδια.

«Στην Β’ δημοτικού όταν ήταν ανοιχτά τα σχολεία πήγε αυτή η συμμορία των παιδιών και του έλεγαν “θα σου σκοτώσουμε την οικογένεια. Δε θα έχεις πατέρα’’. Το παιδί τρομοκρατήθηκε, αλλά δεν ήρθε να μου πει κάτι. Όταν τελικά ξέσπασε και έπεσε στην αγκαλιά μου, πήγα κατευθείαν στον διευθυντή και του εξήγησα το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των άλλων παιδιών και έκτοτε ένα συγκεκριμένο παιδί έχει αποχωρήσει από τη συμμορία. Όμως, φέτος στην Γ’ δημοτικού υπάρχει αυξανόμενη βία και bullying.

Του παίρνουν τα βιβλία και του τα πετάνε την ώρα του μαθήματος. Τον σπρώχνουν και πηγαίνω κατ’ επανάληψιν στην διεύθυνση και τους λέω: “υπάρχει πρόβλημα. Θα χτυπήσουν τα παιδιά”. Δεν κρύβω το πρόβλημα κάτω από το χαλί».

Ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση κατά τριών γονιών, του διευθυντή του σχολείου και μιας δασκάλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share