Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Μεγάλη προσοχή!» (Video)

Πότε αναμένεται η νέα επιδείνωση - Πού θα χιονίσει

7 Δεκεμβρίου 2021 18:30
Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Μεγάλη προσοχή!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για νέα αλλαγή του καιρού και επιδείνωση στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3. Ενώ, σύμφωνα με τα μερομήνια, ο χειμώνας έρχεται μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οπότε προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας με χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα εκτός από τις περιοχές της νότιας Ελλάδας.

Αύριο Τετάρτη 8/12 το πρωί περιμένουμε τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά στην αρχή της ημέρας και στα υπόλοιπα ανατολικά με δυνατό βορειοδυτικό ρεύμα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ τις πρωινές ώρες αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, το σκηνικό θα αλλάξει.

Το ξημέρωμα θα έχουμε ίσως και παγετό στη βόρεια ορεινή-ημιορεινή Ελλάδα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι πιο μαλακός ο καιρός.

Πάμε, λοιπόν, για καλό καιρό, κρύο το πρωί και τοπικά σύννεφα στην πορεία, τα οποία αναμένεται να συνεχίσουν να πυκνώνουν στη δυτική Ελλάδα τις βραδινές ώρες και προς το ξημέρωμα της Πέμπτης. Μετά το διήμερο με το τσουχτερό κρύο κυρίως στη βόρεια Ελλάδα από την Πέμπτη πάμε πάλι σε νοτιάδες, δυνατούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε και πάλι βροχές και χιονοπτώσεις σε μεγάλα υψόμετρα της δυτικής Ελλάδας. Νέα επιδείνωση αναμένεται από το Σάββατο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share