Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης - Σε σοκ οι γονείς

Δύο άνδρες πίσω από την απόπειρα

7 Δεκεμβρίου 2021 18:12
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης - Σε σοκ οι γονείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταγγελία για την προσπάθεια αρπαγής της 11χρονης κόρης της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατέθεσε η μητέρα της μαθήτριας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Άλλο ένα περιστατικό που συγκλονίζει τη τοπική κινωνία, μετά την απειλή με μπαλτα στον 18χρονο στο ΑΠΘ.

Η καταγγελία αφορά δύο άνδρες που επέβαιναν σε όχημα χωρίς πινακίδες και ακολούθησαν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η κοπέλα, με πρόθεση να αρπάξουν την ανήλικη έξω από το σπίτι της. Το περιστατικό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, σημειώθηκε στις 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (6/12).

Όπως περιγράφει η μητέρα της 11χρονης στο τοπικό site, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα, ενώ μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, σταμάτησε ακριβώς από πίσω και περίμεναν για να βγει το παιδί από το όχημα με πρόθεση να το ακολουθήσουν. Εντός του αυτοκινήτου, η συνοδός κατάφερε να παρατηρήσει δύο άνδρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο, προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.

αρπαγή-1

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε η δυνατότητα να το προσπεράσουν και να φύγουν από το πλάι του δρόμου. Μέχρι που βγήκε το παιδί και αυτοί έκαναν να το ακολουθήσουν. Όλα αυτά τα είδε η σύνοδος η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι, ώστε να μπει στην οικοδομή για να μην την αφήσει και φύγει. Οι δύο άντρες κοντοστάθηκαν, έκαναν δύο φορές αναστροφή και αφού έφυγε η κοπέλα (σ.σ. συνοδός) έφυγαν και αυτοί», περιγράφει η μητέρα.

Η μητέρα της 11χρονης εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε γονείς, οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share