Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές με τον Πέτρο Φιλιππίδη: Κατέρρευσε στη φυλακή στα χέρια του γιου του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

7 Δεκεμβρίου 2021 14:47
Τραγικές στιγμές με τον Πέτρο Φιλιππίδη: Κατέρρευσε στη φυλακή στα χέρια του γιου του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός. Ετοιμάζει αντεπίθεση μετά την απόφαση για παραπομπή του σε δίκη.

Καταπέλτης είναι το δικαστικό βούλευμα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για την παραπομπή του σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το δικαστικό συμβούλιο δέχεται πώς οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό δεν έχουν κανένα ίδιον όφελος και δεν επιδιώκουν δημοσιότητα και άλλα οφέλη ενώ μιλούν μόνο για πραγματικά γεγονότα και για τις πράξεις του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός μετά την παραπομπή του σε δίκη για τρεις κακουργηματικές πράξεις απάντησε μέσω του δικηγόρου του στην πρωινή εκπομπή του Mega «Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα».

Η συνάντηση με τον γιο του

Στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο βρίσκονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Οι δύο κρατούμενοι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκέφθηκε ο αδερφός του, Γιάννης, στις 27 Οκτωβρίου, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει πιο μοναχικός σε σύγκριση με τον Λιγνάδη. Πρόσφατα τον επισέκφτηκε η σύζυγός του, ενώ στη φυλακή βρέθηκε κάτω από άκρα μυστικότητά και ο γιος του. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία πληροφορία σχετικά με το εάν έχουν επαφές ακόμα, ο γιος Φιλιππίδη, που είναι επίσης ηθοποιός και παίζει σε σήριαλ της ΕΡΤ, βρέθηκε και αυτός πριν λίγες ημέρες στη φυλακή για να δει τον πατέρα του.

Στη συνάντηση το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Φιλιππίδης κατέρρευσε στα χέρια του γιου του!

Δείτε το πρωτοσέλιδο στο Athensmagazine.gr:

Τραγικές στιγμές με τον Πέτρο Φιλιππίδη: Κατέρρευσε στη φυλακή στα χέρια του γιου του!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share