Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας - Κολλημένα οχήματα στον Κηφισό

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

7 Δεκεμβρίου 2021 09:05
Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας - Κολλημένα οχήματα στον Κηφισό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας: Η έντονη βροχόπτωση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (7/12) έχει προκαλέσει έντονα προβλήματα κυκλοφορίας σχεδόν σε όλη την Αττική.

Αρχικά στον Κηφισό η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και στα δύο ρεύματα. Οι οδηγοί θα πρέπει να εξαντλήσουν όσα αποθέματα υπομονής διαθέτουν. Στο ρεύμα προς Πειραιά ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και την έξοδο του Αιγάλεω ενώ στο ρεύμα προς Λαμία πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Ιωνίας.

Στο «κόκκινο» και η λεωφόρος Κηφισιάς. Έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται ειδικά από το ύψος του Νέου Ψυχικού μέχρι και την Πανόρμου.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στους δρόμους γύρω από το Καλλιμάρμαρο μέχρι και το Κουκάκι.

Αυξημένη είναι η κίνηση από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μέχρι και την Αγία Παρασκευή.

Τέλος, κολλημένα είναι τα οχήματα και στην Αττική Οδό. Το έντονο πρόβλημα εντοπίζεται από την έξοδο του Γέρακα μέχρι και την έξοδο της Μεταμόρφωσης.

Δείτε τον χάρτη που ακολουθεί

κίνηση αθήνα

Έλληνας αστυνομικός στον Έβρο: «Το GPS μας οδήγησε προς τα σύνορα και σε απαγορευμένη ζώνη»

Το GPS κατά την επιστροφή τους στον μεθοριακό σταθμό των Υψάλων – Κήπων τους οδήγησε λανθασμένα σε δρόμο κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη, υποστήριξε στην κατάθεσή του ο Έλληνας αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης, που μαζί με σύντροφό του Αθηνά Τζιάκα, συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές κοντά στο χωριό Doyran απέναντι από την Ορεστιάδα.

Η τουρκική ενημερωτική πύλη haberler.com, δημοσίευσε λεπτομέρειες από την κατάθεση του Βαλασούδη για το πως βρέθηκε μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή: «Στην κατάθεση του ο Έλληνας αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης ανέφερε πως μπήκαν στην Τουρκία από τα Ύψαλα και ότι μαζί με την κοπέλα του έκαναν τα ψώνια τους στην Αδριανούπολη. Περιέγραψε πως αφού έκαναν τα ψώνια τους κατά την επιστροφή ακολουθώντας το GPS του τηλεφώνου έγραψε εκεί την λέξη Ύψαλα. Όπως είπε του εμφάνισε δύο δρομολόγια από τα οποία διάλεξε το συντομότερο και πρόσθεσε: "Ακολουθώντας το GPS σε ένα σημείο κοντά στα σύνορα μας σταμάτησαν οι στρατιώτες, κατέσχεσαν τα διαβατήρια μας και μας μετέφεραν στην στρατοχωροφυλακή. Εμείς ήρθαμε για ψώνια. Δεν είχαμε άλλο σκοπό"» αναφέρει το δημοσίευμα.

Δείτε πλάνα από το ζευγάρι μετά την απελευθέρωσή του:

Το απόγευμα της Δευτέρας το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην εισαγγελία της Αδριανούπολης και στη συνέχεια το δικαστήριο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι υπό τον όρο απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share