Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Καθηγητής φροντιστηρίου κακοποίησε σεξουαλικά 11χρονη – «Είσαι η αδυναμία μου» της έλεγε και άγγιζε το στήθος της

Γινόταν επί 4 χρόνια

7 Δεκεμβρίου 2021 08:38
Καθηγητής φροντιστηρίου κακοποίησε σεξουαλικά 11χρονη – «Είσαι η αδυναμία μου» της έλεγε και άγγιζε το στήθος της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 11χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όπως κατήγγειλε η ίδια, από καθηγητή φροντιστηρίου της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, ο καθηγητής του φροντιστηρίου ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος του παιδιού, για 4 ολόκληρα χρόνια.

Η μαθήτρια δεν είχε μιλήσει στους γονείς της και ξεσπούσε στο σώμα της με αυτοτραυματισμούς και καταθλιπτικά επεισόδια. «Έκοβα το σώμα μου με ξυράφια», λέει η 16χρονη σήμερα κοπέλα.

«Είχα φόβο, νεύρα με εμένα, στεναχώρια, απογοήτευση, δεν μου άρεσε αυτό που συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να κατανοήσω τι είναι. Δεν μου είχε μάθει ποτέ κανένας ότι αυτό μπορεί να γίνει από άτομο που σέβονται όλοι».

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πατέρας της μαθήτριας για να αφυπνίσει όπως είπε άλλους γονείς και να προστατέψει άλλα παιδιά.

«Στην ηλικία των 12 ετών είδαμε μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ήταν μελετηρό παιδί, πρόσχαρο, και ξαφνικά παραιτήθηκε από όλα, από το σχολείο, από τη ζωή. Άλλαξε την εμφάνισή της και τη συμπεριφορά της σε βαθμό που δεν το δικαιολογούσε η εφηβεία. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο, και το ρίχναμε στην εφηβεία», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Η μικρή κρυβόταν πολύ. Δεν ήθελε να πάει για μπάνιο το καλοκαίρι, φορούσε συνέχεια μακρυμάνικα, δεν έδειχνε καθόλου τον εαυτό της. Πριν ένα χρόνο έκανε μια σχέση, και τη βοήθησε το παλικάρι και ανοίχτηκε στη μητέρα της».

«Είσαι η αδυναμία μου», έλεγε συνεχώς ο καθηγητής στο παιδί, όπως το ίδιο αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.

«Έβαζε τα χέρια του μέσα από την μπλούζα μου… άγγιζε με βίαιο τρόπο τo στήθος… Πονούσα κι έκλαιγα…» συμπλήρωσε η κοπέλα. 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share