Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης στην Πάτρα: Εικόνες και βίντεο-ντροπή από το νοσοκομείο του Ρίου

Ο ΠΟΕΔΗΝ φέρνει στο φως της δημοσιότητας την τραγική κατάσταση με τα ράντζα στους διαδρόμους

6 Δεκεμβρίου 2021 16:14
Εφιάλτης στην Πάτρα: Εικόνες και βίντεο-ντροπή από το νοσοκομείο του Ρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για εικόνες ντροπής και οργής κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, περιγράφοντας την κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο Μιχάλης Γιαννάκος, οι διάδρομοι σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας έχουν γεμίσει με ράντζα.

Αναδείξαμε και χθες (5/12) άλλωστε το θέμα με τις ντροπιαστικές εικόνες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

νοσοκομειο-ριου

"Το Υπουργείο Υγείας είπε ότι δεν θα καταστήσουμε τα νοσοκομεία μονοθεματικά. Υπάρχουν είπε και τα γενικά περιστατικά. Αυτοδιαψεύθηκαν. Έκοψαν τα χειρουργεία. Συνεχώς μετατρέπουν γενικές κλινικές σε κλινικές κορονοϊού. Πολλά περιστατικά άλλων παθήσεων νοσηλεύονται σε ράντζα, φορεία”, τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Όπως σημειώνει επτά κλινικές έχουν μετατραπεί σε κλινικές COVID (Οφθαλμολογική, Β’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική, Α’ Πανεπιστημιακή Παθολογική, Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική, Α’ Ορθοπεδική, Δερματολογική, Α’ Παιδιατρική). Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, συνολικά νοσηλεύει 122 ασθενείς και 15 διασωληνωμένους στη ΜΕΘ και την Μονάδα αρνητικής πίεσης.

νοσοκομειο-ριου

νοσοκομειο-ριου

“Οι κλινικές με γενικά περιστατικά είναι γεμάτες. Εφημερεύει το Νοσοκομείο και οι ασθενείς γενικά περιστατικά που εισάγονται, παραμένουν επί πολλές ημέρες σε φορεία στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. 16 ασθενείς τώρα βρίσκονται εκεί σε φορεία. Πολλοί είναι από την περασμένη Τετάρτη” προσθέτει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκος έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share