Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία - Θάνατος 14χρονης με κορωνοϊό: Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Νεκροψία – νεκροτομή διενεργήθηκε στο άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού

6 Δεκεμβρίου 2021 14:37
Λαμία - Θάνατος 14χρονης με κορωνοϊό: Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία στην Λαμία από τον χαμό της 14χρονης μαθήτριας, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (5/12) άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και οκτώ ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του ιού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

λαμια-νοσοκομειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα άλλων εξετάσεων.

Ήδη ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα διενεργήσει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share