Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Κοζάνη: Νεκρή 36χρονη ανεμβολίαστη

Είχε νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση και δυστυχώς κατέληξε

5 Δεκεμβρίου 2021 15:09
Κορωνοϊός - Κοζάνη: Νεκρή 36χρονη ανεμβολίαστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική δυστυχώς ήταν η κατάληξη για 36χρονη ανεμβολίαστη από το Βόιο Κοζάνης, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia έφυγε από τη ζωή, ενώ αρχικά είχε νοσηλευτεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Νοσούν εννέα έγκυες, οι τρεις σε ΜΕΘ - Διασωληνωμένο και ένα βρέφος (video)

κορωνοιοσ-νεκρη

Θρήνος στην Λαμία: Ξεψύχησε 14χρονη με κορωνοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση για τον θάνατο μιας 14χρονης, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (4/12) με έντονη συμπτωματολογία, καθώς νοσούσε με κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

κορωνοιοσ-νεκρη

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

Δεν αποκλείεται το έμφραγμα που υπέστη να οφείλεται σε επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου του κοριτσιού θα τη δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό της 14χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share