Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Μυρτώ της Πάρου χαμογελά ξανά: Το συγκινητικό στιγμιότυπο λίγο πριν φύγει στο εξωτερικό

Θεραπευτικά αλογάκια την έκαναν να χαμογελάσει

5 Δεκεμβρίου 2021 10:45
Η Μυρτώ της Πάρου χαμογελά ξανά: Το συγκινητικό στιγμιότυπο λίγο πριν φύγει στο εξωτερικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μυρτώ, που πριν από εννέα χρόνια είχε πέσει θύμα άγριας κακοποίησης στην Πάρο, που της άφησε αναπηρία 100%, μετέβη πρόσφατα στο κέντρο νευροεπιστημών του Ανόβερου, μια θετική εξέλιξη που γέμισε τη μητέρα της αισιοδοξία ότι θα βελτιωθεί η κατάστασή της. Λίγο καιρό πριν η 23χρονη είχε δεχτεί μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη: τα θεραπευτικά αλογάκια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Gentle Carousel Greece Miniature Therapy Horses, που την έκαναν να χαμογελάσει.

Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από την εθελόντρια Μίνα Καραγιάννη (Mina Karagianni), που το μοιράστηκε στο Facebook γράφοντας: «Πριν λίγες εβδομάδες ανταλλάξαμε αγκαλιές και χαμόγελα με την Μυρτώ! Η ξανθούλα Καλλιόπη και η μελαχρινή Ήβη, τα θεραπευτικά αλογάκια μινιατούρες του Gentle Carousel, την επισκέφτηκαν για να της ευχηθούν “καλή επιτυχία” στη νέα της προσπάθεια.

«Πλέον η Μυρτούλα όλων μας βρίσκεται με τη βοήθεια της Παναγιάς σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού για να βελτιώσει την ομιλία της. Η Μυρτώ με την μανούλα της έχουν διανύσει μαζί ηρωικούς αγώνες. Εμείς νοερά, μαζί με όλους τους Έλληνες, είμαστε μαζί της με τις ευχές μας, την ελπίδα και την αγάπη μας για τα καλύτερα!».

Τα αλογάκια μινιατούρες του Gentle Carousel Greece-Miniature Therapy Horses, σύμφωνα με την περιγραφή της σελίδας της οργάνωσης, αφορούν σε μια σπάνια ράτσα αλόγων, τα οποία επισκέπτονται αφιλοκερδώς παιδιά και ευπαθείς ομάδες ανθρώπων σε νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα της χώρας προκειμένου να τους παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη. Συγκεκριμένα, έχουν επισκεφτεί σε 3,5 χρόνια πάνω από 10.000 ανθρώπους.

Δείτε τη νέα ανάρτηση για τη Μυρτώ:

Πριν λιγες εβδομαδες ανταλλαξαμε αγκαλιες και χαμογελα με την Μυρτω! Η ξανθουλα Καλλιοπη και η μελαχρινη Ηβη τα...

Posted by Mina Karagianni on Saturday, December 4, 2021


TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share