Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Λαμία: Ξεψύχησε 14χρονη με κορωνοϊό

Το άτυχο κορίτσι νοσούσε από τις 29/11 και υπέστη ανακοπή καρδιάς

4 Δεκεμβρίου 2021 19:11
Θρήνος στην Λαμία: Ξεψύχησε 14χρονη με κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση για τον θάνατο μιας 14χρονης, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (4/12) με έντονη συμπτωματολογία, καθώς νοσούσε με κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου.

Ανατριχίλα στην Θεσσαλονίκη: Σοκάρει εντατικολόγος για τις 16 ώρες εφημερίας - Η λέξη εξουθένωση δεν φτάνει...

μεθ-κορωνοιοσ

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

μεθ-κορωνοιοσ

Δεν αποκλείεται το έμφραγμα που υπέστη να οφείλεται σε επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου του κοριτσιού θα τη δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό της 14χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share