Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος στο Αγρίνιο: 58χρονος είχε παρακαμφεί για χάρη του Μητροπολίτη Κοσμά - Βρέθηκε τελικά ΜΕΘ να εισαχθεί (video)

Το γεγονός είχαν καταγγείλει η σύζυγός του και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

4 Δεκεμβρίου 2021 18:49
Σάλος στο Αγρίνιο: 58χρονος είχε παρακαμφεί για χάρη του Μητροπολίτη Κοσμά - Βρέθηκε τελικά ΜΕΘ να εισαχθεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 58χρονο στο Αγρίνιο που δεν είχε εισαχθεί σε ΜΕΘ, αφού παρακάμφθηκε για τον Μητροπολίτη Κοσμά, όπως κατήγγειλαν η γυναίκα του και η ΠΟΕΔΗΝ.

μεθ-κορωνοιοσ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, Μιχάλη Γιαννάκο μετά τον σάλο που προκλήθηκε βρέθηκε ΜΕΘ για τον 58χρονο από το Αγρίνιο.

Όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννάκος, χθες βράδυ μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν «από την προνομιακή μεταχείριση του Μητροπολίτη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, βρέθηκε ΜΕΘ και για τον 58χρονο που περίμενε επί ημέρες διασωληνωμένος εκτός».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 58χρονος μεταφέρθηκε στα Γιάννενα. Ο Μιχάλης Γιαννάκος έστειλε τα περαστικά του «στον 58χρονο και τον Μητροπολίτη».

Οι καταγγελίες της συζύγου του 58χρονου στο MEGA

μεθ-κορωνοιοσ

«Είναι δεσπότης όπως και ένας πολιτικός θα βρει. Εμείς δεν είμαστε τίποτα. Δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια», κατήγγειλε η σύζυγος του 58χρονου, Νίκη που τον παρέκαμψαν για να δώσουν την κλίνη στον Μητροπολίτη.

Ο 58χρονος ήταν διασωληνωμένος χθες για 10η ημέρα εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Είναι 58 χρονών και πλήρως εμβολιασμένος, όμως κρεβάτι βρέθηκε μόνο για τον 80χρονο Μητροπολίτη που δεν ήθελε ούτε να εμβολιαστεί, ούτε να διασωληνωθεί.

«Από τις 24/11 είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και περιμένουμε να βρεθεί κρεβάτι. Απλά μας λένε να περιμένουμε και περιμένουμε», είχε καταγγείλει η κ. Νίκη.

Όλοι είναι εμβολιασμένοι στην οικογένεια

μεθ-κορωνοιοσ

Σύμφωνα με τη σύζυγο του 58χρονου, όλοι είναι εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Από τους γονείς μέχρι τον 19χρονο γιο τους. Ετοιμάζονταν να εμβολιάσουν και την 13χρονη κόρη τους αλλά τους πρόλαβε ο κορωνοϊός.

«Νόσησε αλλά δεν πρόλαβε. Εγώ έκανα και την τρίτη δόση. Ο γιος μου θα έκανε την επαναληπτική δόση μαζί με την κόρη μου, αλλά δεν πρόλαβε».

«Απλά περιμένουμε να βρούμε κρεβάτι και αν δεν βρούμε κρεβάτι με δύο αρνητικά rapid θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν εδώ στο Αγρίνιο».

Δύο φορές πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου, παλεύοντας με τον κορωνοϊό επί 30 ημέρες, περιέγραψε η κ. Νίκη.

«Τον έφεραν στο σπίτι σε πολύ κακή κατάσταση. Πεινασμένο, λερωμένο. Τον αλλάξαμε και έφαγε 1,5 πιάτο σούπα. Τον είδα ότι χειροτέρεψε. Πήρα το ΕΚΑΒ και ξαναπήγε στο νοσοκομείο», ανέφερε ακόμα.

Ευτυχώς, μετά τις αντιδράσεις και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ο 58χρονος είναι πλέον σε ΜΕΘ, με την ελπίδα ότι θα βγει νικητής από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share