Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Ραφαήλ: Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Έστειλαν το δικό τους μήνυμα

4 Δεκεμβρίου 2021 16:13
Παναγιώτης Ραφαήλ: Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από την σελίδα που έχουν φτιάξει στο facebook οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

«Ας γίνει η σημερινή μέρα η αφορμή ώστε να δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αποδοχή μας στα άτομα με αναπηρία. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε όλοι μας. Την αγάπη και την κοινωνική συναναστροφή. Αν σου φαίνεται δυσκολο να πλησιασεις ένα άτομο με αναπηρία, σκέψου πως φαίνεται σε εκείνο να σε πλησιασει. Ας μπουμε για λιγο στη θέση του άλλου και ο κόσμος μας θα γίνει πιο όμορφος» γράφουν χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση.

Δείτε την εδώ:

«Ραγίζει» καρδιές ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αφηγείται παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο πριν από δύο χρόνια με την περιπέτεια της υγείας του. Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία.

Οι γονείς του ανέβασαν έναν βίντεο, στο οποίο ο μικρός μαχητής με την τεράστια δύναμη απαγγέλλει το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια και πραγματικά συγκλονίζει.

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία.

Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη.

Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!», έγραψαν οι γονείς του στην ανάρτηση.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ αφηγείται τα τρία μικρά λυκάκια 😊😊

Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει ολο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Sunday, November 21, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share