Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 38χρονου

Μπορείτε να βοηθήσετε;

3 Δεκεμβρίου 2021 20:53
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 38χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 38χρονος έχει εξαφανιστεί στην περιοχή, με τα ίχνη του να αναζητώνται από τις 26 Νοεμβρίου, τη στιγμή που μια υπόθεση εξαφάνισης έλαβε αίσιο τέλος.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 26/11/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ο Σαγκούρης Απόστολος, 38 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σαγκούρη Αποστόλου στις 02/12/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σαγκούρης Απόστολος έχει ύψος 1,82 μ., έχει 75 κ. βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπορντό μπουφάν και μπλε φόρμα.

Εξαφάνιση 38χρονου στη Θεσσαλονίκη

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share