Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Ντροπή και αίσχος: Καθηγητής χτυπά μαθήτρια μέσα στην τάξη σε ΕΠΑΛ της Αττικής!

Σοκ με το αδιανόητο περιστατικό!

3 Δεκεμβρίου 2021 18:13
Ντροπή και αίσχος: Καθηγητής χτυπά μαθήτρια μέσα στην τάξη σε ΕΠΑΛ της Αττικής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντροπή, αίσχος και αποτροπιασμό φέρνει ένα βίντεο, που ήρθε στη δημοσιότητα, με καθηγητή σε ΕΠΑΛ της Αττικής να χτυπά τη μαθήτριά του μέσα στην τάξη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο καθηγητής χτυπά το κορίτσι δύο φορές. Αρχικά της ρίχνει ένα χαστούκι και στη συνέχεια την τραβά από τα μαλλιά και την πετά στο πάτωμα, όπου της δίνει άλλο ένα χτύπημα, με ένα άλλο αδιανόητο περιστατικό να λαμβάνει τόπο πριν από λίγο καιρό σε ΕΠΑΛ.

Στιγμές ντροπής...

Ακολουθεί πανικός, με τους συμμαθητές της να σπεύδουν να την προστατεύσουν και να επιτίθενται στον καθηγητή. Ένας μάλιστα του καταφέρνει μερικά χτυπήματα με χέρια και πόδια και έπειτα αρπάζει μια καρέκλα για να του επιτεθεί ξανά.

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με το «T-LIVE» που μετέδωσε και το βίντεο επικράτησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο με τους καθηγητές να επιχειρούν να βάλουν τον συνάδελφό τους σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τους μαινόμενους μαθητές, οι οποίοι βγήκαν έξω από το κτίριο, του αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο και το έσπασαν. Ο καθηγητής, ο οποίος φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα για να αποφευχθούν τα χειρότερα, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share