Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Κάντε τον πλανητάρχη: Ο Ηλίας Μόσιαλος έπεισε αρνητή ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο!

Έκανε το απίστευτο!

3 Δεκεμβρίου 2021 17:43
Κάντε τον πλανητάρχη: Ο Ηλίας Μόσιαλος έπεισε αρνητή ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Μόσιαλος θα μπορούσε να γίνει και... πλανητάρχης, αφού κατάφερε το απίστευτο, αλλάζοντας τη γνώμη σε οδηγό ταξί σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και πείθοντάς τον να κάνει το καθήκον του.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον διάλογο για τα εμβόλια, τι του είπε ο ταξιτζής και πως τον έπεισε μάλλον να εμβολιαστεί, κάνοντας νωρίτερα και ανάλυση για τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Έτσι έπεισε τον οδηγό ταξό ο Μόσιαλος

«Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος.

Εξήγησα γιατί δεν είναι. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται. Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες. Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».

Μόλις συζήτηςα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο...

Posted by Ηλίας Μόσιαλος on Friday, December 3, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share