Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στη Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο

Άλλη μία συγκλονιστική ιστορία εγκατάλειψης ανηλίκου

3 Δεκεμβρίου 2021 11:09
Σοκ στη Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια περιπολίας γύρω από το πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο της πόλης, άκουσαν παιδικό κλάμα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν ένα κοριτσάκι 3- 4 ετών παρατημένο μέσα σε ένα χαρτόκουτο. Η ιστορία συγκλονίζει, μετά την εγκατάλειψη του δίχρονου παιδιού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, πριν λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει το cretalive, οι αστυνομικοί φρόντισαν το μικρό παιδί και ενημέρωσαν τους αρμόδιους για να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ενώ ο πατέρας του είναι 28 ετών και χρήστης ναρκωτικών που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο άντρας φαίνεται πως εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

εγκατάλειψη-1

Αρχαιολογικό Μουσείο: Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το 1,5 έτους μωρό στο προαύλιο (video)

Βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει τον άνδρα που εγκατέλειψε το μόλις 1,5 έτους μωράκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην οδό Πατησίων.

Θυμίζουμε ακόμη μία σοκαριστική είδηση με παιδί ίδιας ηλικίας που χάθηκε και περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους του Αλίμου.

μωρο-μουσειο

Το κοριτσάκι βρέθηκε από μια γυναίκα και τον φύλακα του μουσείου το πρωί της Κυριακής (28/11) και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που μετέβη στο σημείο και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών του παιδιού.

Το παιδί εντοπίστηκε μέσα σε καροτσάκι, περιποιημένο, σκεπασμένο, ενώ δίπλα του υπήρχαν και καθαρά ρούχα.

Ο φύλακας ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί εξέτασαν το παιδάκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το Mega φαίνεται ένας άνδρας να πηγαίνει με το καρότσι στο σημείο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share