Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαμία: Αρνητής εμβολίου χώρισε την γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε!

Χαμός!

3 Δεκεμβρίου 2021 10:24
Λαμία: Αρνητής εμβολίου χώρισε την γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία, όπου άνδρας χώρισε τη γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε! Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Μαρία, τηλεθεάτρια, απο τη Λαμία, η οποία περιέγραψε το «Γολγοθά» που ανέβηκε η ξαδέρφη της, ο σύζυγος της οποίας ήταν αντιεμβολιαστής.

«Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η κ. Μαρία.

Λαμία: Αρνητής εμβολίου χώρισε την γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε!

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε η ίδια!

Νέο παραλήρημα ιερέα: «Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν σε πειράματα μετά από εκτρώσεις εμβρύων»

Τις θέσεις του ενάντια στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αμφισβητώντας την αύξηση των κρουσμάτων, εκφράζει σε βίντεο που δημοσιεύει στο YouTube ιερέας.

Στον απόηχο των εξελίξεων γύρω από την περίπτωση του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος αρνούνταν να διασωληνωθεί, έρχονται στο προσκήνιο τα βίντεο που αναρτά ο συγκεκριμένος ιερέας.

«Αυτά τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί πάνω σε προκαταρκτικά πειράματα, τα οποία έγιναν σε κυτταρικές σειρές και μάλιστα από έμβρυα, τα οποία εκτρώθηκαν, όντας εν ζωή και μάλιστα για λόγους ερευνητικούς» αναφέρει ο ίδιος, σε ένα από τα live έκτακτα δελτία που αναρτά στο YouTube.

«Ότι τάχα τα περιστατικά έχουν αυξηθεί, που σημαίνει ότι πρέπει να εντατικοποιήσουμε τους εμβολιασμούς, να μην μείνει ούτε μία κότα χωρίς να έχει τρυπηθεί» ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέδωσε απόφαση βάσει της οποίας θέσεις της Ιεράς Συνόδου στα ΜΜΕ θα εκφράζει μόνο ο εκπρόσωπος Τύπου.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share