Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ταλαιπωρία πάλι στον Κηφισό και στο κέντρο - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Που υπάρχει μποτιλιάρισμα

3 Δεκεμβρίου 2021 08:44
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ταλαιπωρία πάλι στον Κηφισό και στο κέντρο - Ποιους δρόμους να αποφύγετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Για άλλη μια μέρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι μεγάλη και οι οδηγοί θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή.

Αυτήν την ώρα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται για ακόμη μια ημέρα στον Κηφισό, όπου τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα και στα δύο ρεύματα, ενώ κίνηση υπάρχει και στους παραδρόμους της Λεωφόρου.

Με αργούς ρυθμούς κινούνται, επίσης, τα οχήματα σε διάφορα τμήματα των Λεωφόρων Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ στην περιοχή του κέντρου υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση σε τμήματα της Βασιλίσσης Σοφίας, στην Μάρνης στην Ομόνοια, στην Φιλολάου στο Παγκράτι και πέριξ της Πλατείας Συντάγματος. Μπλοκαρισμένη είναι και η Μικράς Ασίας στον Πειραιά.

Που παρατηρείται κίνηση στην Αττική

Παράλληλα, προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού, σε μήκος 1.250 μ. εντός του Δήμου Χαϊδαρίου (από Ιερά Οδό μέχρι τον Δήμο Κορυδαλλού), συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακός, οι οποίοι με την ευκαιρία συζήτησαν για το προγραμματισμό και την ωρίμανση νέων έργων που θα ακολουθήσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share