Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θάνατος 20χρονου στην Θεσσαλονίκη: Οργή και ερωτήματα από την οικογένεια - Εικόνα ντοκουμέντο με τα βαριά τραύματα (video)

Εικόνες-σοκ του άτυχου νεαρού πριν τον θάνατό του

2 Δεκεμβρίου 2021 17:52
Θάνατος 20χρονου στην Θεσσαλονίκη: Οργή και ερωτήματα από την οικογένεια - Εικόνα ντοκουμέντο με τα βαριά τραύματα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν οι εικόνες των τραυμάτων που έφερε ο 20χρονος που έχασε τη ζωή του σε κέντρο αποκατάστασης στην Θεσσαλονίκη.

Οργή, αλλά και πολλά ερωτήματα από την οικογένεια του άτυχου νεαρού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής (28/11), και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Alpha, το βράδυ της περασμένης Κυριακής είχαμε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα.

Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν οι γονείς του επισκέφθηκαν τον αδικοχαμένο γιο τους, τον Αύγουστο του 2021, για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, λόγω του κορονοϊού, σοκαρίστηκαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο 25χρονος έφερε χτύπημα στο κεφάλι και αμυχές στα αφτιά και σε άλλα σημεία του προσώπου του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share