Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τριτοκοσμικές εικόνες - Θεσσαλονίκη: Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται για εξετάσεις μέσα στη βροχή (video)

Τραγικές καταστάσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ακόμη μία φορά

2 Δεκεμβρίου 2021 17:09
Τριτοκοσμικές εικόνες - Θεσσαλονίκη: Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται για εξετάσεις μέσα στη βροχή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να ασφυκτιά λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται μέσα στη βροχή σε άλλο κτίριο προκειμένου να υποβληθούν σε αναγκαίες εξετάσεις καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σοκ με μελέτη που δείχνει εγκεφαλικές βλάβες σε ασθενείς που νοσηλεύονται με Covid-19.

κορονοιοσ-νοσοκομειο

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος το οποίο δείχνει τραυματιοφορείς να παραλαμβάνουν ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία, μέσα στην βροχή και να διανύουν μία μεγάλη απόσταση προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, «δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορωνοϊό».

κορονοιοσ-νοσοκομειο

Παράλληλα, περιγράφει ότι «σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι ασθενείς με κορωνοϊό, με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση από τους τραυματιοφορείς».

Στην συνέχεια, προσθέτει ότι «τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκα μετά από καταγγελίες τον Διοικητή του Νοσοκομείου του ζήτησα να βρει λύση για αυτή τη κατάσταση αλλά τίποτα».

«Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί. Δείτε ασθενείς με κορωνοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή» καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share