Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Καθυστέρησε την μεταφορά του γιατί αρνούνταν να νοσηλευτεί!

Ο Σεβασμιότατος ήθελε να παραμείνει στην οικία του, παρότι το ΕΚΑΒ πήγε να τον παραλάβει

1 Δεκεμβρίου 2021 20:56
Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Καθυστέρησε την μεταφορά του γιατί αρνούνταν να νοσηλευτεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό, εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (1/12) στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ζάκυνθος: Σε αργία 14 αρνητές ιερείς – Για "σατανικές ενέργειες" κάνουν λόγο πιστοί.

Σύμφωνα με του karvasaras.gr, από το βράδυ της Δευτέρας είχε ενημερωθεί από τον θεράποντα ιατρό του Μητροπολίτη, ασθενοφόρο για να τον παραλάβει από την οικία του και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου. Παρόλα αυτά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεβασμιότατος αρνήθηκε να νοσηλευτεί και θέλησε να παραμείνει στην οικία του, όπου συνέχιζε να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

μητροπολιτησ-κορωνοιοσ

Τελικά το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από την επίμονη στάση συγγενικών του προσώπων, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταβεί στην οικία του στο Αγρίνιο και να τον παραλάβει.

Κατά την παραλαβή του από το ασθενοφόρο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με τις πληροφορίες να είναι αρκετά συγκεχυμένες ως προς το τι προκάλεσε την καθυστέρηση, αλλά με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης συνέχισε να αρνείται τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

μητροπολιτησ-αιτωλια-ακαρνανια

Τελικά ο Σεβασμιότατος επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου λίγο μετά τις 17:30, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα λόγω επιπλοκών του κορονοϊού.

Αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και αν κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share