Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παρθένα Κουτμερίδου: Ανατριχιάζει συνεργάτης της - «Θυσίασε σε έναν βαθμό την υγεία της για το μωρό της»

«Τους τελευταίους μήνες βλέπαμε την αγωνία της για το παιδί»

1 Δεκεμβρίου 2021 18:11
Παρθένα Κουτμερίδου: Ανατριχιάζει συνεργάτης της - «Θυσίασε σε έναν βαθμό την υγεία της για το μωρό της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για την δυσάρεστη εξέλιξη με την Παρθένα Κουτμερίδου, την 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από την άνιση μάχη που έδινε απέναντι στον κορωνοϊό.

Ο συνεργάτης της Σωτήρης Κύβελος, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», μίλησε για τις πολύχρονες προσπάθειές της προκειμένου να μπορέσει να μείνει έγκυος, αλλά και τις δύσκολες ώρες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Ξέραμε ότι πολλά χρόνια πάλευε για να αποκτήσει παιδί και δεν ήταν εύκολο» είπε ο ίδιος.

«Τους τελευταίους μήνες βλέπαμε την αγωνία της για το παιδί» ανέφερε.

Δεν είχε εμβολιαστεί

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε εμβολιαστεί, μετέφερε τις επιφυλάξεις της λόγω της εγκυμοσύνης της, λόγω των αρχικών προτροπών από την πλευρά των ειδικών.

Όπως σημείωσε «παρέμεινε δύσπιστη», συμπληρώνοντας ότι προκειμένου να μην ρισκάρει σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, «αποφάσισε να μην κάνει το εμβόλιο, τουλάχιστον μέχρι να γεννηθεί το μωρό υγιές».

«Θυσίασε σε έναν βαθμό τη δική της υγεία» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι κανείς δεν περίμενε αυτή τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της.

Όπως είπε, ο ίδιος επικοινώνησε μαζί της για τελευταία φορά, λίγες ώρες πριν τη διασωλήνωσή της. Η άτυχη γυναίκα διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε καισαρική, στις 25 Οκτωβρίου.

Η στιγμή που γέννησε

Μάλιστα, όπως είπε, όταν πληροφορήθηκε ότι το μωρό της γεννήθηκε υγιές, σύμφωνα με όσα διηγήθηκε μία νοσηλεύτρια στον σύζυγό της, «υπήρξε ένα δάκρυ στο μάτι της και μόνο αυτή ήταν η αντίδρασή της».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share