Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνία με 60χρονο στο Αγρίνιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες μέρες μετά που κινδύνεψε να πεθάνει από πτώση

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον άτυχο άνδρα

1 Δεκεμβρίου 2021 16:48
Τραγική ειρωνία με 60χρονο στο Αγρίνιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες μέρες μετά που κινδύνεψε να πεθάνει από πτώση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παιχνίδι που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους έπαιξε η μοίρα σε 60χρονο Αγρινιώτη. Στάθηκε τυχερός και γλίτωσε από σφοδρό τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά αλλά έχασε τη ζωή του σε άλλο ατύχημα λίγες ημέρες αργότερα.

H τραγική αυτή ιστορία αφορά τον άνδρα που προ τριημέρου έπεσε από ταράτσα διώροφης κατοικίας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ανέβηκε τη νύχτα να κάνει κάποια εργασία γιατί έσταζε νερά στο σπίτι. Έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, με τη σορό του να εντοπίζεται τα ξημερώματα.

Ήταν ωστόσο μόλις 4η Νοεμβρίου όταν ο ίδιος άνθρωπος «ξεγέλασε» τη μοίρα, έχοντας «άγιο» σε σοβαρό τροχαίο. Οδηγώντας στην εθνική οδό στο ύψος της Νεάπολης, κατευθυνόμενος στο χωριό του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και αυτό εξετράπη της πορείας του.

Προσέκρουσε μάλιστα το αυτοκίνητο σε κολώνα της ΔΕΗ που έπεσε πάνω στο όχημα στο σημείο του οδηγού. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρό τραυματισμό στο Νοσοκομείο και βγήκε τότε νικητής. Λίγες ημέρες αργότερα έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο… Χθες έγινε η κηδεία του σε κλίμα βαριάς οδύνης.

Πηγή: agrinionews.gr

Νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα

Νέο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΝΤ1, το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 06:00 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.

Ένα όχημα παρέσυρε τον πεζό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Tροχαίο με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα

Κατά τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού έχει σπάσει το πόδι του. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο διάστημα είχε σημειωθεί ακόμη ένα τροχαίο στο Σύνταγμα, όταν δύο οχήματα παρέσυραν πεζό, ο οποίος, δυστυχώς, έχασε τη ζωή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share