Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: Καταφύγιο-κολαστήριο αδέσποτων ζώων στην Ήπειρο - "Ανοχή τέλος" και μήνυση από οργανώσεις (Προσοχή: Σκληρές εικόνες)

Ντροπιαστικές εικόνες από τις συνθήκες διαβίωσης των ανήμπορων σκύλων

1 Δεκεμβρίου 2021 16:27
Φρίκη: Καταφύγιο-κολαστήριο αδέσποτων ζώων στην Ήπειρο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντροπιαστικές εικόνες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου από τον Δήμο Ζηρού του Νομού Πρέβεζας στην Ήπειρο και το «κολαστήριο» των αδέσποτων ζώων που διατηρεί.

Η απίστευτη ιστορία με σκύλο που σώζεται τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οργανώσεις διευκρινίζουν πως: «ανοχή τέλος». Όπως παράλληλα επισημαίνουν «100 ζώα πεθαίνουν ζωντανά. Δεν υπάρχει καμία καταγραφή όπως λένε οι αρμόδιοι ούτε φυσικά εμβολιασμός και θεραπείες». Παράλληλα διευκρινίζουν πως ήδη δύο οργανώσεις υπέβαλαν μήνυση κατά του δήμου στον εισαγγελέα.

Οι ίδιες οργανώσεις γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να αναλάβουν όλα τα ζώα του κολαστηρίου του Δήμου Ζηρού με απόφαση εισαγγελέα. Όπως τονίζουν: «στήνουμε για το σκοπό αυτό μηχανισμό διαχείρισης κρίσης και αναζητούμε χώρο για τουλάχιστον δύο μήνες που θα διαμορφώσουμε ειδικά προκειμένου να φιλοξενηθούν τα ζώα, να νοσηλευτούν σταδιακά, να κάνουν θεραπείες και εκπαίδευση και τέλος να υιοθετηθούν όλα».

Οι ντροπιαστικές εικόνες από το καταφύγιο-κολαστήριο και οι δημοσιεύσεις οργανώσεων:

καταφυγιο-ζωων

ζωα-αδεσποτα
αδεσποτα-κολαστηριο
κολαστηριο-ζωων
καταφυγιο-κολαστηριο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share