Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος και ανεμβολίαστη

Το μωρό σώθηκε

1 Δεκεμβρίου 2021 13:51
Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος και ανεμβολίαστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχασε τη μάχη για τη ζωή της η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της, και όπως είχε πει ο πατέρας της στο protothema.gr, μετά από σχετική σύσταση του γυναικολόγου της.

Η Παρθένα (Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι) νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό. Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου

"Οικογενειακό θρίλερ" στο Βόλο: Μητέρα "έφυγε" από Κορωνοϊό - Εξαφανισμένος ο πατέρας

Δραματικές στιγμές βιώνει μία οικογένεια στον Βόλο. Η 74χρονη Χριστίνα Τσιγκούδη «έφυγε» χτυπημένη από τον κορονοϊό, το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο θάνατός της, δοκιμάζει τις αντοχές της οικογένειας, η οποία από τις 12 Οκτωβρίου του 2021 αναζητεί τον Βασίλη Τσιγκούδη, 81 ετών, ο οποίος πάσχει από άνοια. Ο Βασίλης Τσιγκούδης έφυγε από το σπίτι και χάθηκε στη διαδρομή από το καφενείο μέχρι το σπίτι του, στη συνοικία Χρυσοχοϊδη Βόλου.

Οι συγγενείς και τα παιδιά της οικογένειας Τσιγκούδη, μετά και την ταφή της μητέρας τους, επανέρχονται ζητώντας βοήθεια, μήπως και εντοπιστεί ο πατέρας τους.

Μάλιστα, ανάρτησαν φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους συμπολίτες, αν τον δουν και τον αναγνωρίσουν, να ενημερώσουν τις αρχές, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Αργότερα βρέθηκαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο πεταμένα δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου.

εξαφάνιση-1

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share