Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της μητέρας του - Οι λόγοι της απουσία του από την εξόδιο ακολουθία (Video)

Τι είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο συνήγορος του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη

1 Δεκεμβρίου 2021 11:21
Δημήτρης Λιγνάδης: Γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της μητέρας του - Οι λόγοι της απουσία του από την εξόδιο ακολουθία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάναμε μια αίτηση χθες, η οποία θα ικανοποιείτο», είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με το αίτημα του προφυλακισμένου πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του.

Όπως διευκρίνισε ο ποινικολόγος, «όμως, σε συζήτηση που έγινε μεταξύ της οικογένειας, αποφασίστηκε να μην παραστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να μην χαλάσει το νόημα της κηδείας και να μην υπάρξει “αποπροσανατολισμός”», όπως ανέφερε ότι θα συνέβαινε, λόγω της αναμενόμενης παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στην δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και την αντίδραση του καθ΄ ομολογίαν του συζυγοκτόνου, σχετικά με την πρόθεση των γονιών της άτυχης νεαρής μητέρας, να αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην φέρει το επώνυμο του δολοφόνου πατέρα της.

Ρένος Ρώτας: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός είπε τα εξής:

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απίστευτη στενοχώρια, μεγάλη απογοήτευση. Είμαι κατά της βίας σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα χτυπούσα άνθρωπο. Το είπα με την έννοια του οικοδομήματος που καταρρέει και μένει το τίποτα. Έναν άνθρωπο που τον έχεις θαυμάσει πάρα πολύ και ξαφνικά σε απογοητεύει τόσο έντονα κι εκεί που πραγματικά νιώθεις ότι του χρωστάς, βλέπεις ότι όχι μόνο δεν του χρωστάς, αλλά ο άνθρωπος αυτός για να επιστρέψει η ισορροπία στην κοινωνία, πρέπει κάτι να συμβεί, θέλει πολλή δουλειά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Ρένος Ρώτας είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share