Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Καθηγητής φέρεται να ασελγούσε σε 11χρονη μαθήτρια! «Έλεγε ότι μόνο έτσι θα μου έβαζε καλούς βαθμούς!» - Τα τέσσερα εφιαλτικά χρόνια του κοριτσιού

Ξεσπά ο πατέρας της ανήλικης

1 Δεκεμβρίου 2021 10:22
Φρίκη: Καθηγητής φέρεται να ασελγούσε σε 11χρονη μαθήτρια! «Έλεγε ότι μόνο έτσι θα μου έβαζε καλούς βαθμούς!» - Τα τέσσερα εφιαλτικά χρόνια του κοριτσιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελία Αθηνών σε καθηγητή φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια της έκτης δημοτικού. Παράλληλα, ο 34χρονος προπονητής τένις μίλησε πρώτη φορά για τις κατηγορίες ασέλγειας εναντίον ανήλικων αθλητριών.

Στη μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες οι ασελγείς πράξεις του καθηγητή φροντιστηρίου στην 11χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο καθηγητής άρχισε να κάνει κοπλιμέντα στο κορίτσι και μασάζ εν ώρα μαθήματος.

«Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν λίγο ακραία στο μυαλό μου μέσα. Δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ αν θα τον έβλεπα ετσι; Είχε μία πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά της από το σημείο εκείνο και μετά. Ουσιαστικά παραιτήθηκε από το σχολείο παραιτήθηκε από τα ενδιαφέροντά της. Έγινε ένα άλλο παιδί» δηλώνει ο πατέρας της 11χρονης από τη Δυτική Αττική.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος στο μυαλό του να κάνει τέτοια πράγματα σε ένα παιδάκι 11 και 12 ετών τι θα τον σταματήσει να το κάνει σε ένα επόμενο»;

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο καθηγητής αποκαλούσε την ανήλικη «αδυναμία» του και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.

 Καθηγητής φέρεται να ασελγούσε σε 11χρονη μαθήτρια

«Επιχείρησε να με πιάσει από τους βραχίονες αλλά αρνήθηκα αντιδρώντας. Όταν κατάλαβε την αντίδρασή μου με ώθησε προς τον τοίχο πισώπλατα και πιέζοντας το λαιμό μου, μου είπε ότι αυτό που γινόταν μεταξύ μας ήταν καλό και σωστό και ότι μόνον αν συνεχιζόταν θα μου έβαζε καλούς βαθμούς» λέει μεταξύ άλλων η 11χρονη στην καταγγελία της.

Η ανήλικη πέρασε τέσσερα εφιαλτικά χρόνια και τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε τι βίωσε στα χέρια του καθηγητή της.

Η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ο οποίος ήταν διευθυντής στο φροντιστήριο της Δυτικής Αττικής. Μετά την καταγγελία οι ιδιοκτήτες τον απέλυσαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share