Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Έμφραγμα» στον Κηφισό - Που παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

1 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Έμφραγμα» στον Κηφισό - Που παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Για άλλη μια μέρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικήςείναι μεγάλη και οι οδηγοί θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή.

Πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Πειραιώς ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από το Ζεφύρι μέχρι την Πεντέλης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από την Αγία Παρασκευή μέχρι το Δαχτυλίδι στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Θησέως στη Νέα Ερυθραία, στη Λεωφόρο Κηφισίας ανά τμήματα, στην κάθοδο από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Πανόρμου και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το Δαχτυλίδι.

Δύσκολη η Καποδιστρίου από την Κύμης μέχρι την Λ.Κηφισίας. Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Προβλήματα στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, αλλά και στην Παραλιακή από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά

Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα στην Αττική

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην είσοδο από το Παλατάκι Χαϊδαρίου μέχρι και τη Μαρκόνι στον Βοτανικό. Δύσκολη η Αχιλλέως και η Π. Τσαλδάρη από και προς την Καλλιρρόης.

Καθυστερήσεις στους δρόμους που οδηγούν προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Παράλληλα, προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού, σε μήκος 1.250 μ. εντός του Δήμου Χαϊδαρίου (από Ιερά Οδό μέχρι τον Δήμο Κορυδαλλού), συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακός, οι οποίοι με την ευκαιρία συζήτησαν για το προγραμματισμό και την ωρίμανση νέων έργων που θα ακολουθήσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share