Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ματίνα Παγώνη: Καταγγέλλει απειλές από συγγενείς ασθενών (video)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για το πως η ίδια βιώνει την πανδημία

30 Νοεμβρίου 2021 08:38
Ματίνα Παγώνη: Καταγγέλλει απειλές από συγγενείς ασθενών (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πανδημία και για το πώς η ίδια τη βιώνει. Παράλληλα ανέφερε πως έχει δεχθεί απειλές από συγγενείς ασθενών της.

Θυμίζουμε και την κραυγή αγωνίας της κας Παγώνη για την ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα.

«Απαντάω στα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα. Έχω συνηθίσει να απαντάω η ίδια. Μπορεί να έχω επίσκεψη, όμως θα βγω για τρία λεπτά και θα απαντήσω, γιατί καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου. Γιατί δεν είναι γιατροί, δεν είναι νοσηλευτές, δεν έχουν την γνώση», είπε όταν ρωτήθηκε πώς περνάει τη μέρα της σε καιρούς πανδημίας.

παγωνη-κορωνοιοσ

Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

παγωνη-πανδημια

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου, λέγοντας πως διασκέδασε ιδιαίτερα με τη σάτιρα του. Αποκάλυψε πως όταν είδε πρώτη φορά τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου εκείνη την ώρα έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και αντί να ασχολείται με το εμβόλιο, γελούσε με τη σάτιρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share