Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι ηλικιωμένων με κορωνοϊό «έφυγε» με πέντε μέρες διαφορά

Προγραμμάτιζαν να κάνουν και την ενισχυτική δόση του εμβολίου, αλλά δεν πρόλαβαν

29 Νοεμβρίου 2021 22:27
Τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι ηλικιωμένων με κορωνοϊό «έφυγε» με πέντε μέρες διαφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια οικογενειακή τραγωδία, που μοιάζει με σενάριο δραματικής ταινίας, εκτυλίχθηκε στην Πάτρα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που και οι δύο εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, νοσήλευτηκαν, αλλά στο τέλος «έφυγαν» και οι δύο με διαφορά πέντε ημερών.

Τόσο η 72χρονη σύζυγος, όσο και ο άνδρας της εμφάνισαν σοβαρά συμπτώματα και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία και στη συνέχεια η διασωλήνωσή τους. Από το Νοσοκομείο του Ρίου και το "Άγιος Ανδρέας" έδιναν χωριστά ο καθένας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, αν και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι πλήρως και μάλιστα προγραμμάτιζαν να κάνουν και την τρίτη δόση.

Πάτρα Ζευγάρι ηλικιωμένων με κορωνοϊό «έφυγε»

Στις 24 Νοεμβρίου κατέληξε η 72χρονη γυναίκα και μόλις πέντε ημέρες μετά, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ακολούθησε και ο 75χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η κόρη τους έχει προσβληθεί από τη νόσο -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της- και δεν κατάφερε να πει το τελευταίο «αντίο» στους γονείς της.

Πάτρα: "Έσβησε" ξαφνικά 40χρονη με κορωνοϊό

Ο θάνατος μιας 40χρονης στην Πάτρα «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, τόσο της πρωτεύουσας της Αχαϊας, όσο και των Καλαβρύτων, όπου διέμενε.

Θυμίζουμε και τον θάνατο του δημοσιογράφου, Κώστα Βαστάκη, από κορωνοϊό.

Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, την ίδια ώρα που τις τελευταίες μέρες φαινόταν πως όλα έβαιναν καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η θανούσα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας, τα οποία της είχε προκαλέσει ο κορωνοϊός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share